Start to cook

De kiwibes is het kleine neefje van de kiwi en zorgt voor een heerlijk zoete smaak in deze cocktail met rum.
Ingrediënten
Voor 2 cocktails:
- 150 g kiwibessen
- sap van 2 limoenen
- 100 ml witte rum
- 3 el fijne suiker
- fijngemalen ijs
Recept
Mix de kiwibessen fijn en schep in een kom.
Vul de blender met flink wat ijs. Voeg de resterende ingrediënten toe en mix glad.
Schep het ijsmengsel onder de kiwibespuree. Verdeel over gekoelde glazen.
Serveer meteen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.