
Ingrediënten
- 500 g zeewolffilet, in blokjes
- 200 g boontjes
- 500 g jonge wortelen
- 1 sjalot
- 100 g erwtjes
- 100 g broccoli
- 300 g krieltjes
- 200 ml droge witte wijn
- 300 ml groentenbouillon
- 3 el gehakte peterselie
- 1 knoflookteentje
Recept
Snipper de sjalot en knoflook fijn. Maak de wortelen, boontjes en broccoli schoon en snijd in stukken.
Fruit de sjalot in wat boter. Voeg de aardappelen en wortel toe. Kruid met peper en zout. Roerbak tot de groenten glazig zijn.
Blus met de witte wijn en de bouillon. Laat 15 minuten onder deksel garen.
Leg er de boontjes, broccoli, erwtjes en de blokjes zeewolf bij en laat 8 minuten mee garen, tot de vis niet meer glazig is. Breng verder op smaak met peper, zout en gehakte peterselie.
Recept Ilse D'hooge
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.