Lentestoofpotje van zeewolf

4
35

Snipper de sjalot en knoflook fijn. Maak de wortelen, boontjes en broccoli schoon en snijd in stukken.

Fruit de sjalot in wat boter. Voeg de aardappelen en wortel toe. Kruid met peper en zout. Roerbak tot de groenten glazig zijn.

Blus met de witte wijn en de bouillon. Laat 15 minuten onder deksel garen.

Leg er de boontjes, broccoli, erwtjes en de blokjes zeewolf bij en laat 8 minuten mee garen, tot de vis niet meer glazig is. Breng verder op smaak met peper, zout en gehakte peterselie.

 

Recept Ilse D'hooge

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.