Bereiding
Pel en snipper de sjalot fijn.
Meng het gehakt met de sjalot, het ei, paneermeel, garam masala en kruid met peper en zout. Rol ongeveer 20 balletjes van het gehakt en rol deze daarna verder tot kleine worstjes.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd elk plakje bladerdeeg in repen van ongeveer 4 cm op 8 cm. Leg er een worstje op en rol op tot je het éénmaal volledig ingewikkeld heb.
Bedek een bakplaat met een vel bakpapier. Plaats in het midden een vuurvast kommetje (diameter 7 cm) en leg alle worstenbroodjes in een cirkel rond het kommetje. Werk in 2 rijen.
Roer de eierdooier los en bestrijk de worstenbroodjes met het losgeklopte ei.
Bak de krans gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Maak ondertussen het sausje.
Lepel de harissa bij de yoghurt en voeg het limoensap en zeste toe. Breng op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.