

Bereiding
Voorbereiding
Kook de noedels volgens de vermelding op de verpakking. Giet de noedels af en spoel onder koud stromend water.
Zet aan de kant.
Blancheer de erwtjes drie minuten. Giet de erwtjes af en laat schrikken onder koud stromend water.
Zet de erwtjes aan de kant.
Schil de wortelen en snijd er slierten van met behulp van een dunschiller.
Halveer de komkommer en snijd ook slierten met behulp van een dunschiller. Snijd tot op de zaadlijsten.
TIP: Houd het binnenste van de komkommer opzij als snack.
Spoel de tomaatjes en radijzen. Halveer de tomaatjes. Snijd het groen van de radijzen en bewaar het loof om bv in een soep te verwerken. Laat wel nog wat loof aan de radijsjes.
Halveer de radijzen.
Maak de muntolie
Pluk de blaadjes van de munt en pel de knoflook. Doe de munt en knoflook in een maatbeker samen met de olie. Kruid met peper en zout. Mix glad.
En verder
Verhit de olie voor de vis in een pan en bak de makreelfilets drie minuten op het vel.
Meng de muntolie onder de noedels. Schik de noedels in borden en serveer met al de groentjes.
Leg er een stukje vis bovenop.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.