Koolvis met kerstomaatjes

4
  • 4 stukken koolvishaas (elk 150 g)
  • 250 g kerstomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Verwarm de oven op 220°C.  Bestrijk een ovenschotel met olijfolie.

Leg er de gepeperde en gezouten koolvis in en leg er de kerstomaten rond.

Snijd de ui in ringen en verdeel over de schotel.  Voeg de gepelde teen knoflook toe.

Giet de wijnazijn in de schotel en overgiet alles met een streepje olijfolie.  Zet de vis gedurende 15 minuten in de oven.

Bestrooi met kappertjes en gehakte peterselie en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.