Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes

4
45
  • 4 aardappelen, medium grootte
  • 1 el boter
  • 4 eieren
  • 2 sneetjes ontbijtspek
  • 4 el geraspte oude kaas
  • 2 el gehakte peterselie
  • peper en zout

Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water. Hol ze een beetje uit.

Snijd het ontbijtspek in stukjes en bak ze krokant in een pan, vetstof hoeft niet.

Breek elk ei voorzichtig boven een uitgeholde aardappel, strooi er de gebakken spekreepjes, de geraspte oude kaas en de peterselie over. Bak de aardappelen nog 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.