![Gegrilde peer met ham, verse kaas en tijm Een heerlijk fris bordje met gegrilde partjes peer op een schep verse plattekaas met tijm, honing en Meesterlyck-ham.](/sites/default/files/styles/960w_ratio_2_1/public/images/Gegrilde%20peer%20met%20ham%2C%20verse%20kaas%20en%20tijm%20%281%29.jpg?itok=WnGgHku7)
![Gegrilde peer met ham, verse kaas en tijm Een heerlijk fris bordje met gegrilde partjes peer op een schep verse plattekaas met tijm, honing en Meesterlyck-ham.](/sites/default/files/styles/750w_ratio_6_5/public/images/Gegrilde%20peer%20met%20ham%2C%20verse%20kaas%20en%20tijm%20%281%29.jpg?itok=jS1EPIRo)
Bereiding
Verhit de olie in een grillpan. Snijd ondertussen de peren in vier en verwijder het klokhuis.
Grill de peren aan elke kant en gaar 7 minuten verder onder deksel.
Grill eveneens de sneetjes ham, laat uitlekken op een keukenpapiertje en houd aan de kant.
Dresseer de verse kaas over de borden en schik er de peren en ham op. Overgiet met de honing en rits er de blaadjes tijm bij.
Werk af met de geroosterde hazelnoten en nog een takje tijm. Kruid met peper.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.