Gegrilde aardappelschijfjes met zure room en tandoori

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Ingrediënten

  • 4 grote, vastkokende aardappelen (elk 150 g)
  • 150 g zure room
  • 2 el olijfolie
  • 1 el tandoorikruiden
  • 1 handjevol koriander
  • peper en zeezout
     

Recept

Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 0,5 cm.
Bestrooi met zeezout en peper en besprenkel met olijfolie.
Gril op een matig vuur in een grillpan.

Hak ondertussen – op enkele blaadjes na - de koriander fijn en meng met de zure room en de tandoorikruiden.

Serveer de gegrilde aardappelschijfjes met wat zure room en de resterende korianderblaadjes.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.