Gegrilde aardappelschijfjes met zure room en tandoori

4
(10) 10
  • 4 grote, vastkokende aardappelen (elk 150 g)
  • 150 g zure room
  • 2 el olijfolie
  • 1 el tandoorikruiden
  • 1 handjevol koriander
  • peper en zeezout
     

Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 0,5 cm.
Bestrooi met zeezout en peper en besprenkel met olijfolie.
Gril op een matig vuur in een grillpan.

Hak ondertussen – op enkele blaadjes na - de koriander fijn en meng met de zure room en de tandoorikruiden.

Serveer de gegrilde aardappelschijfjes met wat zure room en de resterende korianderblaadjes.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.