Gegrilde aardappelschijfjes met zure room en tandoori
Ingrediënten
- 4 grote, vastkokende aardappelen (elk 150 g)
- 150 g zure room
- 2 el olijfolie
- 1 el tandoorikruiden
- 1 handjevol koriander
- peper en zeezout
Recept
Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 0,5 cm.
Bestrooi met zeezout en peper en besprenkel met olijfolie. Gril op een matig vuur in een grillpan.
Hak ondertussen – op enkele blaadjes na - de koriander fijn en meng met de zure room en de tandoorikruiden.
Serveer de gegrilde aardappelschijfjes met wat zure room en de resterende korianderblaadjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.