100% van bij ons

Aardappelcrisps met zure room
Houd je van crunchy chips? Die maak je nu helemaal zelf met ons recept. Serveer de aardappelcrisps met een dip op basis van zure room.
Ingrediënten
Voor de crisps:
- 5 middelgrote aardappelen
- zout
Voor de dip:
- 200 ml zure room
- ½ bosje lente-ui
- 1 tl Tierenteynse mosterd
- 1 teentje knoflook
Recept
Snijd de aardappelen in repen met behulp van een dunschiller.
Frituur de ‘crisps’ totdat ze goudbruin van kleur zijn (op 180°C). Laat even uitlekken op keukenpapier.
Snijd ondertussen de lente-ui en de knoflook fijn.
Meng de zure room en de mosterd onder elkaar. Doe de fijngesnipperde lente-ui en knoflook bij de zure roomsaus.
Serveer de crisps samen met de dip.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.