Aardappelcrisps met zure room

4
30

Voor de crisps:

Voor de dip:

Snijd de aardappelen in repen met behulp van een dunschiller.

Frituur de ‘crisps’ totdat ze goudbruin van kleur zijn (op 180°C). Laat even uitlekken op keukenpapier.

Snijd ondertussen de lente-ui en de knoflook fijn.

Meng de zure room en de mosterd onder elkaar. Doe de fijngesnipperde lente-ui en knoflook bij de zure roomsaus.

Serveer de crisps samen met de dip.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.