Gebakken kerstomaatjes met basilicum

4
  • 500 g kerstomaatjes
  • 20 basilicumblaadjes
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • 1 bosje peterselie
     

Was de tomaatjes en verwijder het kroontje.
Hak de basilicumblaadjes, het teentje knoflook en de peterselie fijn.
Verwarm de olijfolie in een pan op hoog vuur.
Voeg er de tomaatjes bij als de olie begint te sissen.
Kruid met peper en zout.
Voeg er de gehakte kruiden en de knoflook aan toe.

Roer alle ingrediënten even goed door.
Neem de pan van het vuur en serveer in diepe bordjes.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.