Fondue van rundercarpaccio

4

De groenten:

Maak de pijpajuin, de champignons, de paprika en de witte kool of savooi schoon en snijd ze in hapklare stukken.
Maak ook de krielaardappelen schoon, zonder ze te schillen.

De fondue:

Breng de bouillon in de fonduepan aan de kook en giet vervolgens de inhoud in het fonduestel.

De sausjes:

Heerlijk bij een fondue van rundercarpaccio is een kant-en-klare zoetzure chilisaus.
Je kan ook voor een zelfgemaakt currysausje gaan door een potje yoghurt, 1 el mayonaisse, een halve tl curry en wat zout te mengen.

Om te serveren:

Schik de groenten, de krielaardappeltjes en het vlees op feestelijke schotels.
Laat iedereen naar keuze stukjes groente aan een fonduevork prikken en de plakjes vlees in een netje steken.
Deze kan elke gast naar hartenlust in de zachtjes kokende bouillon laten garen.

Serveer met het sausje en eventueel wat brood.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.