Butternut gevuld met rundergehakt

4
(20) 35
  • 2 butternut pompoenen
  • 500 g rundergehakt
  • 10 g gemalen kaas
  • 2 sneden brood
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el gehakte peterselie
  • 10 cl melk
  • 1 ei
  • 50 g boter
  • peper en zout

Snijd de butternut in de lengte in twee. Verwijder de pitten. Hol het vruchtvlees uit de butternut en houd dit apart.

Meng het rundergehakt, de gemalen kaas, de gehakte knoflook, de peterselie, 1 ei en de melk. Voeg hierbij de in stukjes gesneden broodsneden. Kruid met peper en zout.

Maal het vruchtvlees van de butternut fijn en voeg bij het gehaktmengsel.

Vul de butternuts met het vleesmengsel en zet 35 minuten in een oven van 180 °C.

Serveer met een slaatje.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.