Fishcake met aardappel, zuiderse salade

Schrob de ongeschilde aardappelen schoon en kook ze gaar in licht gezouten water.

Stoom of pocheer de zalm gaar.

Pel de aardappelen en prak ze in een bol met de zalm, eieren, ui en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het beslag in 8 gelijke delen, maak er 'hamburgers' van en haal door de bloem. Bak op een matig vuur in de olijfolie.

Seveer met de salade en nappeer met een dressing.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.