
Ingrediënten
- 600 g aardappelen
- 300 g zalm
- 2 eieren
- enkele el bloem
- 2 el olijfolie
- 1 el gehakte ui
- 1 el gehakte peterselie
- gemengde salade voor 4 personen
- enkele lepels dressing naar keuze
- peper en zout
Recept
Schrob de ongeschilde aardappelen schoon en kook ze gaar in licht gezouten water.
Stoom of pocheer de zalm gaar.
Pel de aardappelen en prak ze in een bol met de zalm, eieren, ui en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het beslag in 8 gelijke delen, maak er 'hamburgers' van en haal door de bloem. Bak op een matig vuur in de olijfolie.
Seveer met de salade en nappeer met een dressing.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.