
Ciabatta met garnaalsla en tomaten
Knapperig ciabatta brood, garnaalsalade et tomaten van bij ons. Wie kan hier neen tegen zeggen?
Ingrediënten
- 1 ciabattabroodje
- 30 g grijze garnalen
- 1 el mayonaise
- enkele blaadjes bladpeterselie
- het sap van 1 citroen
- 1 tomaat
Recept
Hak de peterselie fijn. Meng het citroensap door de mayonaise en voeg de garnalen en de peterselie toe.
Snijd de tomaat in dunne plakjes en beleg er de ciabatta mee. Leg er de garnaalsla bovenop.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.