Chutney van witloof

4
45
  • 4 stronkjes witloof, fijngesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 3 el maïsolie
  • 7 el suiker
  • 3 el witte wijn
  • 1 el witte porto
  • 3 el appelciderazijn
  • 2 kl pectine
  • peper en zout

Bak in een pan de ui en voeg er dan het witloof aan toe.

Laat even stoven.

Voeg de suiker, de witte wijn, de witte porto en de pectine toe.

Laat 15 minuten koken en blus dan met de appelciderazijn.

Laat nog 20 minuten sudderen tot het vocht verdampt is.

Breng op smaak met peper en zout.

Serveer op een toastje met paté van wild.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.