Een hoofdgerecht om U tegen te zeggen. We serveren een malse chateaubriand met millefeuille van aardappelschijfjes en knapperige kruidensalade. De frambozendressing staat langs het bord in een klein glazen flesje. Er staat ook een glas water boven het bord, naast peper en zout.

Chateaubriand met millefeuille van aardappelen

en een kruidenslaatje met frambozendressing

Plan je een etentje onder vrienden of wil je eens lekker uitgebreid eten? Dan mag een klassieke chateaubriand zeker niet ontbreken. Met dit lekker stukje vlees wordt jouw menu zeker en vast een succes.

Hoofdgerecht

90 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de millefeuille van aardappelen

    Voor de frambozendressing

    Voor het kruidenslaatje

20 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de millefeuille

    Verwarm de oven voor op 200 ° C.

    Maak ondertussen de frambozendressing

    Maak de kruidensalade

    Voor het vlees

    Afwerking