Champignonroomsoep

Soep
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

45

Houd je van champignons? Dan zal je zeker en vast blij zijn met een kom champignonroomsoep. Deze soep past ook perfect op je feestmenu.

Ingrediënten

Recept

Spoel de champignons. Snijd ze in schijfjes en stoof ze gaar in een weinig boter.

Smelt de overige boter en voeg de fïjn gesneden ui en sjalotten bij en laat even fruiten. Roer er de bloem onder en leng aan met de bouillon en laat even doorkoken. 

Voeg de gestoofde champignons en het stoofvocht toe en breng op smaak.

Werk de soep af met eierdooier en room of melk.
Versier met fïjngehakte peterselie, kervel of waterkers.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.