Bereiding
Boen de aardappelen en kook ze in 20 minuten beetgaar in licht gezouten water.
Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
Kook ondertussen de groenten
Snijd het harde stukje van de boontjes weg en kook ze in 8 minuten beetgaar in gezouten water. Voeg de laatste 4 minuten de erwtjes en de tuinbonen toe.
Giet de groenten af en spoel ze onder koud stromend water. Verwijder het vliesje van de tuinbonen.
Maak de kruidenolie
Doe de gepelde look, de munt, peterselie, citroensap en een flinke scheut olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.
Schep de helft van deze kruidenolie onder de groene groenten en meng goed onder elkaar.
En verder
Snijd de lente-uitjes in ringen. Hak de pinda's grof.
Verwijder de schil van de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes.
Afwerking
Verdeel de plakjes aardappelen over vier borden en bestrooi met wat zout.
Verdeel hier de groene groenten, garnalen en de lente-ui over.
Werk af met het basilicum en de pinda's. Bedruppel met wat extra kruidenolie en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.