Broodje met kippenreepjes, paprika en maïs

1
  • 1 broodje met maanzaad
  • 1/4 blikje maïs
  • 1/2 kipfilet
  • 1/2 rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • een snuifje chilipoeder
  • 1 blaadje krulsla
  • 2 el olijfolie extra vergine

Snijd de kip en de paprika in reepjes. Versnipper de knoflook. Verhit de olijfolie, met de knoflook, in een pan.

Bak de kippenreepjes goudbruin en voeg de paprika toe. Kruid met chilipoeder.

Halveer het broodje, beleg het met de krulsla, de kip en de paprika. Werk af met de maïs.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.