Start to cook

Een boterham met kipsalade, dat smaakt, en met ons makkelijke recept kan je nu ook zelf kipsalade maken.
Ingrediënten
- 2 gebakken kippenbouten (200 g vlees)
- 1 rode ui
- 10 g bieslook
- 1 el zilveruitjes
- 8 augurkjes
- 1 el kappertjes
- 4 hardgekookte eitjes
- Sap van 1/2 citroen
- 1 kl mosterd
- 2 el mayonaise
- 1 el yoghurt
- Peper en zout
- 100 g veldsla
- 1 houthakkersbrood
Recept
Ontvel de kippenbouten, doe ze in een kom en trek het vlees uit mekaar.
Pel de rode ui en snipper fijn. Pel de eieren en plet met een vork fijn. Snijd de augurkjes, zilveruitjes en bieslook fijn en meng alles onder mekaar.
Meng de yoghurt, citroensap en mosterd onder de mayonaise, en lepel onder de kippensalade. Breng op smaak met peper en zout.
Spoel de sla en zwier droog.
Snijd dikke sneetjes van het houthakkersbrood en beleg met kipsalade en veldsla of geef apart.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.