Op een marmere tafel staat een diep wit bord gevuld met een kleurrijk gerechtje. Gebakken goudgele aardappelschijfjes, rode kerstomaten, basilicum en daarbovenop een gebakken botvis. Afgewerkt met een takje kervel.

Bot met gebakken aardappelen en kerstomaten

(2 beoordelingen)

Zin in een gerecht dat zowel eenvoudig als smaakvol is? Deze botfilets, krokant gebakken en geserveerd met gebakken aardappelschijfjes, kerstomaatjes en verse kruiden, brengen het beste van bij ons op je bord. Lekker, lokaal en klaar in een halfuurtje!

Hoofdgerecht

30 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

12 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Was de aardappelen, schillen hoeft niet. Kook de aardappelen gaar in ongeveer 15 minuten.

    Halveer de kerstomaten. Pel de ui en snijd ze in fijne halve maantjes.