Rosties liggen geschrankt op een dienschaaltje in licht blauwe kleur. Hierop ligt een wit boterpapier waar de rosties op afgewerkt werden. Er staan ook nog twee potjes in beeld met de restjes van de makreel, radijsjes en zoetzure rode ui.

Belegde rösti

met zure room, gerookte makreel en ingelegde rode ui

Deze belegde rösti's zijn de perfecte hapjes voor elk feestje. De combinatie van goudbruin gebakken aardappelrösti met romige zure room, gerookte makreel en de zoetzure smaak van ingelegde rode ui creëert een unieke smaakervaring. Makkelijk te maken, vol van smaak en ideaal om te serveren als aperitief of lichte snack.

Aperitiefhapje

30 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de rosties

    Voor de pickles rode ui

    Voor de afwerking

17 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de ingelegde rode ui

    Pel de uien, snijd ze eerst in de lengte door en daarna in dunne ringen.

    Voeg de azijn toe in pannetje met de suiker, het zout en peper, breng aan de kook.

    Maak de rösties

    Afwerken