Barigoule van aardappelen, citroen en koriander

Bijgerecht
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 8 vastkokende aardappelen (ongeveer 600 g)
  • 2 uien
  • 15 cl witte wijn
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 bosje verse koriander
  • 1 kl korianderbolletjes
  • 1 citroen
  • peper en zout
     

Recept

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 cm. Leg ze in water.

Giet de olijfolie in een sauteerpan en voeg de fijngehakte uien toe. Stoof ze aan zonder te laten verkleuren.

Giet er de witte wijn bij en pers het sap uit de citroen. Voeg de korianderbolletjes toe en laat 5 minuten koken met het deksel erop.

Voeg de aardappelen toe en kruid met peper en zout. Laat nog 10 minuten koken.

Laat daarna alles afkoelen en zet het in de koelkast.

Heel koud te serveren, afgewerkt met een beetje koriander.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.