Start to cook

Aardappelwedges met frisse dip

4
  • 500 g vastkokende aardappelen
  • olijfolie
  • peper & zout
  • 80 g gemalen oude harde kaas

Voor de dip:

  • 2 el verse mayonaise
  • 1 à 2 el zure room
  • 1/2 kl gerookt paprikapoeder
  • 1 kl citroenrasp
  • 1 teentje look
  • 1 el gehakte peterselie

Verwarm de oven voor op 190°C.

Schil de aardappelen en snijd ze in partjes. Leg de partjes op een bakplaat. Kruid met peper en zout. Besprenkel met een flinke scheut olijfolie en de gemalen oude kaas. Meng alles goed.

Zet de schotel in de oven gedurende 40-45 minuten of tot de partjes goudbruin zijn.

Maak intussen de dip. Meng 2 eetlepels mayonaise met 1 à 2 eetlepels zure room. Meng hieronder een halve koffielepel gerookt paprikapoeder, 1 geplet teentje look , 1 koffielepel citroenrasp en 1 eetlepel gehakte peterselie.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.