Start to cook

Aardappelwedges met frisse dip

4
  • 500 g vastkokende aardappelen
  • olijfolie
  • peper & zout
  • 80 g gemalen oude harde kaas

Voor de dip:

  • 2 eetlepel verse mayonaise
  • 1 à 2 eetl zure room
  • 1/2 theelepel gerookt paprikapoeder
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 1 teentje look
  • 1 eetlepel gehakte peterselie.

Schil de aardappelen en snijd ze in partjes.
Leg de partjes op een bakplaat.
Kruid met peper en zout. Besprenkel met een flinke scheut olijfolie en de gemalen oude kaas.
Meng alles goed.

Zet in een voorverwarmde oven op 190°C gedurende 40-45 minuten of tot goudbruin.

Maak intussen de dip:
Meng 2 eetlepels mayonaise met 1 à 2 eetlepels zure room. Meng hieronder ½ koffielepel gerookt paprikapoeder, 1 geplet teentje look , 1 theelepel citroenrasp en 1 eetlepel gehakte peterselie.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.