Aardappelpaëlla

4
20
  • 8 kleine, vastkokende aardappelen
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • 0,5 bussel peterselie
  • 4 tomaten
  • 8 gamba's
  • 300 g mosselen
  • 4 dunne worstjes
  • 5 dl visbouillon
  • 1 zakje saffraandraden
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout
Voeg extra inktvisringen toe.

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 cm. Gaar ze in de visbouillon en giet af. Bewaar de bouillon, doe er de saffraandraden bij en laat trekken.

Fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look in de olijfolie. Voeg de gamba’s, de worstjes en de mosselen toe. Gaar alles onder gesloten deksel gedurende 10 minuten. Bevochtig met de helft van de visbouillon. Laat nog even sudderen en voeg er de gehakte tomaten en de gehakte peterselie aan toe. Doe er als laatste de aardappelblokjes bij en meng goed. Breng op smaak met peper en zout. 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.