Aardappelpannenkoekjes met lentesalade

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen, gaar ze in de melk en maak er puree van. Meng met de eieren en de gesnipperde bieslook tot een glad beslag. Kruid met peper en zout.

Bak er goudbruine pannenkoekjes van in een antikleefpan met wat arachideolie.

Snijd de ui in halve maantjes en meng met de jonge sla, de ansjovis en de gehalveerde tomaten.

Serveer de pannenkoekjes met de salade en een lepel zure room.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.