Seppe Nobels creëert 5 unieke aardappelgerechten

Seppe Nobels groeide als kind op met de aardappel. Als chef van het populaire restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen heeft hij nog steeds aandacht voor dit superfood van bij ons. Zodra de lente aanbreekt, snakt hij naar een aardappelsalade met kappertjes, bieslook, sjalot en mayonaise of yoghurt. In de winter gaat hij voor pure comfort food en staat er puree op het menu. En ook frietjes hebben een plaats in zijn hart.

Maar hij zou een paar jaar geleden niet door Gault Millau verkozen werden tot beste groentekok als hij ook niet uiterst creatief is. Het bewijs? 5 verrassende en gemakkelijke aardappelgerechten die je moeilijk kan weerstaan.

Smakelijk! 

Heb jij een van deze aardappelrecepten geprobeerd? Of heb jij nog lekkere tips voor recepten met aardappel? Twijfel dan niet om ze met ons te delen via FacebookInstagram of Twitter met #superfoodvanbijons.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.