Vader met kind
Koken met lokale ingrediënten
Smullen van elk seizoen
Onberispelijke kwaliteit
Proeven van vakmanschap

Lekker van bij ons. De juiste reflex.

Winter, zomer, lente of herfst: kiezen voor lokale ingrediënten is altijd de juiste reflex. Kun jij wel wat inspiratie en tips gebruiken? Met onze recepten tover je in de keuken met de rijkdom van elk seizoen. Naast kooktips vind je hier productinfo en verhalen over producenten.

Gevulde courgetterolletjes uit de oven
Kooktips

Gevulde courgette, áltijd een goeie zet!

Met gehakt, vis of vegetarisch: wij verklappen je de allerbeste tips voor gevulde courgette.

Lees meer
Taco met gepaneerde visreepjes en frisse witloofsalade
Kooktips

Witloofsalade maken: inspiratie voor meer variatie

Ben jij ook fan van witloofsalade en zijn tips voor meer variatie altijd welkom?

Lees meer
Een mooi in streepjes gegegrild stukje varkensvlees ligt op een wit bord, geserveerd met gegaarde wortels en gekookte aardappelen. We serveren geen saus bij dit stukje vlees, maar homemade pesto van peterselie en Brugge kaas.
Voedingsinformatie

Kun je een vitamine B12 tekort krijgen als je geen vlees eet?

Een stukje vlees bevat belangrijke voedingsstoffen en is een efficiënte bron van vitamine B12. Krijg je zonder vlees voldoende vitamine B12 binnen?

Lees meer
Taart met kersen en kruimeldeeg
Kooktips

Recepten met kersen voor een heerlijk zoete zomer

Verfrissend, zoet en een smaak die moeilijk te weerstaan is. Kersen van bij ons zijn een echte zomertraktatie!

Lees meer
Schelvis op de barbecue
Kooktips

Zo bereid je vis op de BBQ als een pro

Vis klaarmaken op de BBQ is makkelijker dan je denkt. Je moet alleen weten welke vissen geschikt zijn.

Lees meer