Kalfskotelet

Kalfskotelet

Kalfskoteletten worden uit de rug gesneden: van de lage rib ter hoogte van de schouder tot aan de heup of de dunne lende. Aan de heupkoteletten laat men meestal het haasstukje vastzitten. Omdat de koteletten van de rib gesneden worden, zit er steeds een bot aan. Kalfskoteletten wegen tussen de 200 en 250 g. Zonder been wordt dat 100 g tot 150 g. Smultip: koteletten met been zijn smakelijker en sappiger.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.