Overslaan en naar de inhoud gaan
  • NL
  • FR

Secondary Navigation

  • Over ons
  • Contacteer ons
  • Professionals

Hoofdnavigatie

  • Producten
  • Recepten
  • Ideeën en Tips
  • Favorieten
  • Boodschappenlijst
  • Profiel

Hoofdnavigatie

Home Producten Recepten Ideeën en Tips Meer LVBO
  • NL
  • FR

Voet

  • Producten
  • Recepten
    • Aperitiefhapje
    • Voorgerecht
    • Snack
    • Hoofdgerecht
    • Dessert
  • Ideeën en tips
  • Lekker van bij ons
    • Contacteer ons
    • Over ons

#lekkervanbijons

  • \a\aFacebook
  • \a\a\a\a\a\aInstagram
  • \a\a\a\aPinterest
  • \a\aX
  • \a\aYoutube

Legal

  • Cookieverklaring
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookie instellingen

© 2025 VLAM vzw

Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing

Kruimelpad

  1. Lekker van bij ons
  2. Recepten

Populair op dit moment

  • Ijsjes
  • Slaatje
  • Quiche
  • Barbecue

Filters

Filters verwijderen
  • Hoofdgerecht(4)
  • Aperitiefhapje(1)
  • Bijgerecht(4)
  • Dranken
  • Dessert
  • Voorgerecht
  • Ontbijt
  • Saus
  • Slaatje
  • Snack
  • Soep
  • Barbecue(9)
  • Broodjes(1)
  • Brunch
  • Comfort food
  • Eenpersoonsgerechten
  • Feestrecepten kerst
  • Feestrecepten lente
  • Gerechten met bier
  • Hamburgers
  • Herfstfruit
  • Ijsjes
  • Kindvriendelijk
  • Koken met kinderen
  • Krieltjes
  • Milkshake
  • Ovenschotels
  • Pasen
  • Picknick
  • Quiche
  • Smoothies
  • Snel klaar
  • Stoemp
  • Stoofpotjes
  • Tapas
  • Vegetarisch
  • Vergeten groenten
  • Vlaamse klassiekers
  • Wok
  • Zomerfruit
  • Halloweenrecepten
  • <= 30 mins(9)
  • <= 45 mins(26)
  • <= 60 mins(39)
  • <= 120 mins(43)
  • <= 15 mins
  • Lente(7)
  • Zomer(9)
  • Herfst(9)
  • Winter(7)
  • Aardappel(1)
  • Brood(1)
  • Ei(1)
  • Groenten(2)
  • Kaas(2)
  • Vis(2)
  • Vlees(6)
  • Bier
  • Bioproducten
  • Fruit
  • Kip
  • Konijn
  • Melk
  • Streekproducten
  • Enkel makkelijke recepten (4)
  • Enkel recepten met video (3)
Filters verwijderen

9 recepten gevonden

Cote à l'os

Cote à l'os

Hoofdgerecht
30 min
Eenvoudig
Schelvis op de barbecue met groene kruidendressing
100% van bij ons

Schelvis op de barbecue met groene kruidendressing

Hoofdgerecht
30 min
Gemiddeld
Heek op de barbecue
Start to cook

Heek op de barbecue

Bijgerecht
30 min
Gemiddeld
Gemarineerde kalfskotelet op de barbecue met noedelsalade

Gemarineerde kalfskotelet op de barbecue met noedelsalade

Hoofdgerecht
30 min
Moeilijk
Op een groot blauw/grijs bord ligt eerst een salade van rucola waarop de mooi gegrilde kotelet van kalfsvlees op ligt. De kotelet is in reepjes gesneden waarop de gremolata van tomaten en de oude kaas over gestrooid is. Naast het bord liggen de brokkelkaas en de rest van de gremolata.

Gegrilde kotelet met tomatengremolata en oude kaas

Hoofdgerecht
30 min
Gemiddeld
Spiesje van aardappel met een salsa van kappertjes

Spiesje van aardappel met een salsa van kappertjes

Bijgerecht
30 min
Gemiddeld
Twee broodjes liggen op een snijplank. Je ziet dat het twee versies zijn, nl een broodje met groene pesto, sneetjes ham en kaas. En dan nog een versie met roomkaas, paprika en rode ui. Extra pesto staat in een potje bij de broodjes, voor wie wat extra wil. Een vrouw zet de plateau of snijplank op tafel, haar handen zijn nog in beeld.

Broodjes op de BBQ

Bijgerecht
25 min
Eenvoudig
In een wit bordje liggen 5 fakkels, dit zijn spiesjes van gehaktballetjes met spek erbij. Een hand komt in beeld om 1 spiesjes vast te nemen.

Fakkel van spek en gehaktballetjes

Aperitiefhapje
25 min
Eenvoudig
Gegrilde koteletten liggen op een houten ronde snijplank te blinken. Er ligt een takje rozemarijn langs, een bordje met de gegrilde krieltjes en een potje met de salsa verde om toevoegen aan het vlees.

Gegrilde kalfskoteletten met salsa verde

Bijgerecht
25 min
Eenvoudig
Vers gebakken uit de oven staat de quiche met asperges, tomaten en gerookte paling te blinken op tafel. Er werd al een stukje aangesneden en op een bordje gepresenteerd. Roze linnen servet en waterkaraf zorgen voor de sfeer in de foto.

Mis geen enkel nieuw recept!

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

 

Bedankt voor het abonneren.

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief

Laat je inspireren door onze

  • seizoensrecepten
  • thema-artikels
  • handige kook- en bewaartips
  • blogverhalen over foodies en producenten
Bedankt voor het abonneren.

Voet

  • Producten
  • Recepten
    • Aperitiefhapje
    • Voorgerecht
    • Snack
    • Hoofdgerecht
    • Dessert
  • Ideeën en tips
  • Lekker van bij ons
    • Contacteer ons
    • Over ons

Sociaal

  • \a\aFacebook
  • \a\a\a\a\a\aInstagram
  • \a\a\a\aPinterest
  • \a\aX
  • \a\aYoutube
© 2025 VLAM vzw
Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing

Legal

  • Cookieverklaring
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookie instellingen
Lekker van bij ons logo
vlaanderen is smaakvol

Maak een profiel aan

Wil je je favoriete recepten en artikels opslaan, een boodschappenlijst aanmaken en recepten op maat krijgen en nog zo veel meer? Maak dan een profiel aan op Lekker van bij ons.

Inschrijven
\a\a

Meld je aan met je e-mailadres

Vul je e-mailadres in.
Vul het wachtwoord in dat bij je e-mailadres hoort.
Wachtwoord vergeten?
Heb je geen profiel? Maak een profiel aan
Ik wil me registreren als een producent