Zuurdesembrood met zachte geitenkaas en tomatentapenade

4
  • 4 dikke sneden zuurdesembrood
  • 150 g verse geitenkaas
  • enkele ontpitte olijven
  • 1 teentje look, gehalveerd
  • 1 bosje rucola

Voor de tapenade:

  • 100 g half zongedroogde tomaten, uitgelekt
  • 1 teentje look, geperst
  • 2 el geroosterde pijnboompitten 
  • 1 el olijfolie

Mix alle ingrediënten voor de tapenade.

Wrijf het zuurdesembrood in met look.
Verdeel de geitenkaas over de boterhammen en smeer er een beetje tapenade op.

Werk af met olijven en rucola.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.