Zoete kalkoenfilet met gedroogde vruchten en cuberdonsaus

4
20
  • 600 g kalkoenfilet
  • 100 g gedroogde vruchten
  • 2 dl basis bruine saus
  • 25 g cuberdons
  • 25 g boter

Snij de kalkoen in dikke plakken en bak ze aan elke kant bruin in boter.
Hak de gedroogde vruchten fijn, doe ze in een ovenschaal en leg het gebakken vlees erop.
Zet de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.

Breng de bruine saus aan de kook.
Hak de cuberdons in stukjes en doe ze erbij.
Laat de saus koken tot de snoepjes gesmolten zijn.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.