Zoete kalkoenfilet met gedroogde vruchten en cuberdonsaus

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Kalkoenfilet met een zoete touch van gedroogde vruchten en cuberdons. Een combinatie van zoet en hartig was nog nooit zo lekker! 

Ingrediënten

  • 600 g kalkoenfilet
  • 100 g gedroogde vruchten
  • 2 dl basis bruine saus
  • 25 g cuberdons
  • 25 g boter

Recept

Snij de kalkoen in dikke plakken en bak ze aan elke kant bruin in boter.

Hak de gedroogde vruchten fijn, doe ze in een ovenschaal en leg het gebakken vlees erop.

Zet de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.

Breng de bruine saus aan de kook.

Hak de cuberdons in stukjes en doe ze erbij.

Laat de saus koken tot de snoepjes gesmolten zijn.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.