Pizza met gedroogde ham

Number of persons
Aantal personen

2

Preparation time
Bereidingstijd

30

Scoor bij jouw vrienden met deze zelfgemaakte pizza met ham, ei en kerstomaatjes.

Ingrediënten

  • 100 g gedroogde Meesterlyck-ham
  • 1 rol kant-en-klaar pizzadeeg
  • 2 eieren
  • handvol kerstomaatjes
  • 50 g geraspte jonge kaas
  • 1 el verse tijmblaadjes
  • 2 lente-uitjes, in ringen
  • peper en zout

Recept

Verwarm de oven voor op 200°C.

Rol het deeg uit en plooi de randen 1 cm naar binnen.
Snijd de kerstomaatjes in plakjes en verdeel ze over het deeg. Breek er de eieren boven uit. Verdeel de ham over het deeg en bestrooi met de kaas en de tijmblaadjes. Kruid met peper en zout.

Bak de pizza 20 minuten in de oven.
Snijd de lente-ui in ringen.

Neem de pizza uit de oven en werk af met lente-uitjes.

Serveer meteen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.