Op een grote witte schaal liggen meerdere rolletjes gemaakt van een stukje vis met gegrilde courgette of aubergine. Dit alles is afgewerkt met een coulis van paprika.

Zeebaarsrolletjes met gegrilde courgette, aubergine en paprikacoulis

Zacht, licht en vol smaak! Deze zeebaarsrolletjes, gecombineerd met gegrilde courgette, aubergine en een kleurrijke paprikacoulis, zijn een echte smaakexplosie.

Voorgerecht

80 min

Moeilijk

Personen 4

Ingrediënten

12 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de paprika’s, snijd in vier en snijd de zaadlijsten eruit. Snijd de courgette en aubergine in dunne plakjes van ongeveer 0,5 cm dikte. Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede ovenplaat. Sprenkel er olijfolie over en zet in de voorverwarmde oven gedurende 20 min. Mix de gegrilde paprika’s met 70 ml room tot een gladde saus, breng op smaak met peper en zout.