Zalm met broccoli

4
Van de broccoli hoeft niets te worden weggegooid: steel en blad zijn net zo geschikt voor consumptie als de bloem.

Versnijd de broccoli in mooie roosjes. Kook beetgaar in ruim licht gezouten water. Giet af en laat kort schrikken onder koud water.

Snijd de ui in schijfjes, stoof glazig in boter. Voeg de broccoli toe en roer voorzichtig om. Kruid met zout.

Bak de zalmfilets in hete olijfolie, 2 à 3 minuten aan elke zijde. Voeg de groentebouillon toe en laat kort opwarmen.

Schik de broccoli op een bord, leg de zalmfilet in het midden en overgiet met de bouillon.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.