Zalm met broccoli

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Zalm en broccoli passen perfect bij elkaar. Met dit recept maak je heerlijk zachte zalm met broccoli. Ideaal voor op een doordeweekse dag!

Ingrediënten

Gooi de steel van de broccoli niet weg. Je kan deze bijvoorbeeld voor broccolisoep gebruiken.

Recept

Versnijd de broccoli in mooie roosjes. Kook beetgaar in ruim licht gezouten water. Giet af en laat kort schrikken onder koud water.

Snijd de ui in schijfjes, stoof glazig in boter. Voeg de broccoli toe en roer voorzichtig om. Kruid met zout.

Bak de zalmfilets in hete olijfolie, 3 à 4 minuten aan elke zijde. Voeg de groentebouillon toe en laat kort opwarmen.

Schik de broccoli op een bord, leg de zalmfilet in het midden en overgiet met de bouillon.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.