Ovenschotel met zalm, aardappelen en broccoli

4
(15) 50

Met een beperkt aantal ingrediënten en in slechts enkele stappen maak je deze lekkere zalm-aardappelovenschotel klaar. Genieten maar!

  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 2 ajuinen
  • 400 g zalmfilet
  • 1 broccoli
  • 20 cl room
  • 100 g geraspte kaas
  • 1 lente-ui

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de aardappelen en rasp deze grof. Pel de uien en snipper ze fijn. Snijd de zalm in reepjes en de broccoli in kleine roosjes.

Besprenkel de ovenschotel met (olijf)olie. Leg de zalm, uien en broccoli in de schaal en overgiet met de room.

Kruid af met peper en zout.

Leg hierboven de geraspte aardappelen en geraspte kaas.

Zet de ovenschotel in de oven voor 45 min.

Werk af met lente-ui en serveer warm.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.