Wrap met witloof, ham en paprika

Varia
Verrassend met witloof
4
20
  • 8 stronkjes mini-witloof
  • 4 wraps
  • 4 sneetjes rauwe ham
  • 1 rode ui, in fijne reepjes
  • ½ rode paprika
  • ½ gele paprika
  • 1 rode chilipeper
  • 80 g zure room
  • sap van ½ limoen
  • 2 el koriander, fijngehakt
  • 2 el pijnboompitten, geroosterd
  • peper en zout

Snijd de rauwe ham in reepjes.
Spoel het witloof, haal de harde kern weg en snijd in reepjes.
Snijd de rode en gele paprika’s in fijne reepjes.

Meng in een kom de paprika’s, het witloof, de koriander, de pijnboompitten, de rode ui en de chilipeper.
Meng voorzichtig met de zure room en het sap van de limoen.
Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de vulling over de 4 wraps.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.