Gezonde snack met gedroogde ham en groentjes. Gekruid met chilipeper en paprika. Verzacht met zure room en limoen. Voeg er geroosterde pijnboompitten aan toe voor een knapperige touch.
Recept
Snijd de gedroogde ham in reepjes.
Spoel het witloof, haal de harde kern weg en snijd in reepjes.
Snijd de rode en gele paprika’s in fijne reepjes.
Meng in een kom de paprika’s, het witloof, de koriander, de pijnboompitten, de rode ui en de chilipeper.
Meng voorzichtig met de zure room en het sap van de limoen.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de vulling over de 4 wraps.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.