

Bereiding
Snijd de aubergine in kleine blokjes. Snipper de ui en knoflook.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de aubergine 6 minuten goudbruin.
Voeg de ui en knoflook aan de aubergineblokjes toe. Bak vijf minuten.
Kruid de aubergines met de baharat kruidenmix, peper, zout en chilipoeder. Bak nog eens 2 minuten.
Giet er de tomatenblokjes bij en laat 15 minuten rustig pruttelen.
Giet de kikkererwten door een zeef en spoel onder koud stromend water.
Dep de kikkererwten droog met een handdoek.
Verhit de olie in een pan en bak de kikkererwten krokant. Kruid met paprikapoeder, peper en zout.
Verwarm de wraps in een pan of micro oven.
Besmeer de wrap met de roomkaas en smeer er de spread over. Doe er de geroosterde kikkererwten bij en werk af met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.