Wortelstoemp met worst

Partner

Geert Van Der Bruggen

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

40

Wortelstoemp met worst is typisch Vlaamse kost die in elke regio gesmaakt wordt. En terecht! Met dit recept maak je dit lekker gerecht klaar.

Ingrediënten

Recept

Snipper de sjalotten en de look en stoof ze glazig in boter. 

Schil de wortelen en de aardappelen en snijd ze in stukken. 

Doe ze bij de sjalotten en kruid met zout en een takje rozemarijn. Giet er de bouillon bij en laat de groenten onder gesloten deksel garen.

Stamp de aardappelen en doe er een klontje boter, een scheutje melk en nootmuskaat bij.

Bak de braadworst goudbruin en gaar in wat boter. 

Serveer de wortelpuree met braadworst en wat braadjus.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.