Witloofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen

Slaatje
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Gebakken spekjes passen ook perfect bij dit witloofslaatje met zacht gekookt eitje.

Ingrediënten

Recept

Maak een vinaigrette met de graanmosterd, olijfolie en azijn.

Snijd het witloof fijn en meng met de veldsla en de vinaigrette.

Verdeel de sla over de 4 borden.

Kook de eieren gedurende 4 minuten, pel ze voorzichtig en leg op de sla.

Verdeel de garnalen over de borden en werk af met wat peper uit de pepermolen en enkele bieslookpijpjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.