Witloofsalade met peer en pijnboompitten

Flandria
Partner
Slaatje
Type
Preparation time
Bereidingstijd

15

Warm of koud, met witloof kan je alle kanten op. Deze witloofsalade met peer en pijnboompitten is een lekker winters slaatje. 

Ingrediënten

Recept

Verwijder de harde kern uit het witloof en snij fijn. 

Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Hak de peterselie. Snij als laatste de peer in blokjes. 

Meng witloof en ijsbergsla voorzichtig met een beetje mayonaise. 

Voeg peer en pijnboompitten toe, kruid met peper en zout, en meng. 

Werk af met peterselie.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.