Wentelteefjes van meergranenbrood met gemarineerde aardbeien

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Maak de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes.
Schep er de balsamicoazijn en 12 fijngesneden muntblaadjes onder en laat 15 min. rusten.

Klop de eieren los met de magere melk.
Doop de sneetjes brood in het eimengsel en bak ze langs beide kanten goudbruin in een mespuntje vetstof in een antikleefpan.

Schik de wentelteefjes op een bord, scherp er de aardbeien en 1 el magere verse kaas op.
Werk af met een blaadje munt.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.