Varkenshaasje met tagliatelle van courgettes met gedroogde tomaatjes en pijnboompitjes

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Eventueel kan je ook vers gekookte tagliatelle onder de courgettesliertjes mengen.

Recept

Snijd de tomaatjes doormidden, meng ze met 2 eetlepels olijfolie en schik ze op een ovenplaat.
Droog de tomaatjes circa 40 minuten in een warme oven op 100°C.

Braad het varkenshaasje aan in wat olijfolie en gaar het 14 minuten verder in de oven op 150 °C.
Snijd de courgettes met behulp van een julienneschiller of dunschiller in fijne slierten of reepjes.
Rooster de pijnboompitjes lichtjes in een pan.
Bak de courgettesliertjes in wat olijfolie met geperste knoflook, breng op smaak met peper van de molen en meng er de geplukte oreganoblaadjes onder.

Meng de courgetteslierten met de gedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes en verdeel ze over de borden.
Snijd fijne plakjes van het varkenshaasje en schik ze op de groenten.

Serveer meteen.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.