Trifle met vanillepudding en frambozen

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Vanillepudding is een oerklassieker onder de desserts. Voeg frambozen, mascarpone en plakjes cake toe, stapel de ingrediënten en je hebt een leuk en modern nagerecht.   

Ingrediënten

Afwerking:

  • 2 el poedersuiker

Recept

Plet 2/3 van de frambozen met de kandijsuiker fijn.

Roer de vanillesuiker onder de mascarpone.

Snijd de cake in blokjes.

Vul een grote serveerschaal met een laag cake, schep er wat mascarpone, pudding en geplette frambozen op. Herhaal deze stappen. Eindig met een laagje mascarpone en frambozen.

Strooi er wat poedersuiker over.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.