Tortilla’s met Noordzeegarnaal

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Ingrediënten

  • 8 mini-tortilla’s
  • 200 g handgepelde Noordzeegarnalen
  • 2 avocado’s
  • 1 limoen
  • 4 kropjes little gem
  • 150 g kerstomaten
  • 1 bosje koriander
  • 8 el mayonaise
  • 4 el ketchup
  • peper en zout
  • cayennepeper
  • 1 borrelglaasje tequila
  • 1 gesnipperde chilipeper, zonder de zaadjes

 

Recept

Spoel de sla en snijd in reepjes. Halveer de kerstomaatjes. Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en snijd in lange repen. Besprenkel met het limoensap.
Verwarm de oven voor op 200°C. Hang de tortilla’s op de ovenrooster. Zo bakken ze krokant en blijven ze in dezelfde vorm om te vullen.

Maak de saus. Meng de mayonaise met de ketchup en tequila. Voeg ½ kl cayennepeper en peper en zout naar smaak toe.

Vul de tortilla’s eerst met de sla, avocado en tomaatjes. Leg er ruim handgepelde garnalen op en serveer met de saus, enkel chiliringetjes en wat korianderblaadjes.

 

Recept Ilse D'hooge

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.