Tongschar met röstilaagje van pompoen en courgette

Partner

Ilse D'hooge

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(30) 30

Ingrediënten

Recept

Rasp de courgette en laat uitlekken in een zeef. Rasp de pompoen. Meng de uitgelekte courgette met de pompoen.

Kook de aardappelen gaar. Stoof de preiringen aan in wat boter.

Pureer de aardappelen en meng de prei eronder. Breng op smaak met boter, melk, peper en zout.

Boter een ovenschotel in, leg de tongscharren erin en kruid met peper en zout. Schik een laagje geraspte pompoen en courgette op de tongscharren en verdeel er blokjes boter over. Zet de ovenschotel 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200°C tot de rösti goudbruin en zacht is.

Schik de tongschar op het bord en lepel de preipuree ernaast.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.