100% van bij ons

Tomaat-paprikasoep
Tomaten op overschot? Maak eens een grote kom tomatensoep en door wat geroosterde paprika toe te voegen smaakt hij nog lekkerder. Met dit recept maak je een klassieke tomaat-paprikasoep.
Recept
Rooster de paprika’s gedurende een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 200°C.
Stoof de ui en look enkele minuutjes aan in wat boter.
Voeg nu de tomaten en paprika’s toe en laat opnieuw enkele minuten aanstoven.
Giet de bouillon bij de groenten en laat een uur pruttelen op een zacht vuurtje.
Mix daarna tot een gladde soep en kruid eventueel bij met wat peper en zout.
Werk elk bord af met een scheutje volle melk of room.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.