Tomaat-garnaal met geraspte groenten

1

Voor de dressing

  • 4 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel slaolie
  • het sap van ½ citroen
  • peper en zout
In de zomer kan je de tomaten ook op de barbecue leggen!

Meng alle ingrediënten voor de dressing.

Neem de tomaat, snijd er het kapje af en hol voorzichtig uit.
Je kan hiervoor een koffielepel met scherpe rand gebruiken.
Bestrooi de binnenkant van de tomaat met zout en laat omgekeerd uitlekken.

Rasp de wortel, de knolselder en de Chinese kool.
Schik de groenten per kleur op een groot bord en overgiet met de dressing.
Vul de uitgeholde tomaat met grijze garnalen, dek ze af met het kapje en plaats in het midden van de groenten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.