Tomaat-garnaal met geraspte groenten

Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 15

Ingrediënten

Voor de dressing

  • 4 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel slaolie
  • het sap van ½ citroen
  • peper en zout

In de zomer kan je de tomaten ook op de barbecue leggen!

Recept

Meng alle ingrediënten voor de dressing.

Neem de tomaat, snijd er het kapje af en hol voorzichtig uit. Je kan hiervoor een koffielepel met scherpe rand gebruiken.

Bestrooi de binnenkant van de tomaat met zout en laat omgekeerd uitlekken.

Rasp de wortel, de knolselder en de Chinese kool.

Schik de groenten per kleur op een groot bord en overgiet met de dressing.

Vul de uitgeholde tomaat met grijze garnalen, dek ze af met het kapje en plaats in het midden van de groenten.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.