Tartaar van Witblauw rundvlees met zwarte peper en sojacrème

4
  • 200 g Witblauw rundvlees (vraag naar puntborst) 
  • 2 eetlepels olijfolie 
  • enkele druppels tabasco 
  • enkele druppels worcestersaus 
  • 1 eetlepel gesneden dragon 
  • een half uitje 
  • 1 gele paprika 
  • grof zout en zwarte peper 
  • 1,5 dl room 
  • 15 g sojasaus 
  • 4 stukken toast

Snijd het witblauw rundvlees in fijne blokjes. Hak het uitje ragfijn. Breng de tartaar op smaak met olijfolie, grof zout, zwarte peper, worcestersaus, tabasco en gesneden dragon. Vul kleine glaasjes op met de tartaar.

Snijd de gele paprika in ragfijne sneetjes en kruid met zout en peper. Garneer er de tartaar mee.

Klop de room flink op en breng op smaak met sojasaus. Lepel de room op de toastjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.