Tartaar in glaasjes

8
  • 600 g kogelbiefstuk
  • 1 sjalot
  • 4 el kappertjes of augurkjes
  • 1 bos (platte) peterselie
  • 8 kwarteleitjes
  • sap van ½ citroen
  • enkele druppels tabasco
  • 1 scheutje worcestersaus
  • 12 appelkappers
  • peper en zout

Je start met het rundvlees in heel kleine blokjes te snijden. Hak dan een half bosje peterselie, 1 sjalot en de kappertjes (of augurkjes) fijn.
Meng dit samen met het rundvlees in een kom en breng de tartaar op smaak met de tabasco, worcestersaus en citroensap.
Kruid de tartaar af met peper en zout.

Serveer hem in mooie glaasjes en werk af met de eidooiers van de kwarteleitjes en de appelkappers.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.